Copyright © Motoradventures-costabrava. All rights reserved.

Het noordoosten van Spanje, waar veel circuits zijn en het hele jaar geopend en in de winter een perfecte temperatuur is om te trainen. 
Omdat vele hier op onbekend terrein komen en niet weten waar de circuits zijn, wat de regels, openingstijden zijn etc. hier alle info.

 
In het noordooosten van Spanje, de Costa-brava zijn vele MX circuits (waar onder andere ook getraind wordt door de K.N.M.V ),waar in de wintermaanden volop getraind kan worden ter voorbereiding op het naderende seizoen. 
Met temperaturen tussen de 14 en 20 graden en de vele circuits is het hier uitstekend om aan je rijstijl en conditie  te werken,       wat in deze periode ondenkbaar is in Nederland en Belgie 
Maar omdat er vele zijn die ontwetend naar noord Spanje vertrekken omdat ze gehoord hebben dat het hier perfect is om te trainen in Spanje, heeft Motor adventures costa Brava deze site gestart om deze mensen te helpen en duidelijk heid te verschaffen over de ligging van de circuits, openingstijden, prijzen etc.

Zo is het verplicht om  te zijn om te mogen rijden, ze vragen niet alleen entree maar ook 15€ per dag voor de verzekering, dit moeten ze en ze geven ook direct je naam door aan de bond of je moet een verzekering van de bond kunnen overleggen uit je eigen land, we zijn ook bezig zodat je via de spaanse bond een verzekering af kunt sluiten.